Youtuber Dylan Haegens zet huis te koop

De woning van youtuber Dylan Haegens in Venray staat te koop. © Funda
Het is een bewogen jaar voor youtuber Dylan Haegens. Nadat hij eindelijk het jawoord uitsprak tegen Marit Brugman en zij in verwachting bleek van hun eerste kindje, zetten ze dit jaar ook nog hun huis te koop.
Het moderne optrekje in het centrum van Venray waar het stel al jaren woont, moet bijna vier ton opleveren.

Binnenkijken

Het is niet de eerste keer dat je binnen kunt kijken in het huis van Dylan Haegens. Youtuber Thomas van Grinsven bracht al eens een dag in de woning door en deelde dat uitgebreid met zijn publiek. Ook Haegens zelf deed niet geheimzinnig over zijn optrekje.
Inmiddels staan er op Funda tientallen foto's waarmee je uitgebreid binnen kunt kijken in het moderne huis. Daar vallen vooral de overwegend witte muren op. De enige echte uitspattingen zijn een gele wand en een bloemetjesbehang in de slaapkamer. Zelfs de tuin is strak, met kunstgras en een hottub (die je als koper wel over kunt nemen).

Flink verbouwd

Volgens de woningsite is het huis in 2017 volledig verbouwd en gemoderniseerd. Marit bezweert dat ze dit niet zelf hebben gedaan, maar met heel veel hulp 'want met onze linkerhanden was dat niet veel geworden'.
Waar het stel naartoe zal verhuizen, is nog niet bekend.