Frans Bauer en Sieneke naar Limburg met grote tournee

Frans Bauer en Sieneke gaan samen de theaters in © Theater aan het Vrijthof
Frans Bauer en Sieneke komen volgend jaar met hun exclusieve tournee 'n Avond met jou naar vrijwel alle grote theaters in Limburg.
De twee zullen op de planken staan van Schouwburg Venray, De Maaspoort in Venlo, Theater de Oranjerie in Roermond, Toon Hermans Theater in Sittard, Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

Gastoptreden

Samen zingen is hen niet vreemd, want Sieneke - bekend van haar songestivaldeelname in 2010 met Ik ben verliefd (Sha-la-lie) - verzorgde tijdens de vorige tournee van de levensliedzanger uit Fijnaart een gastoptreden. Dat was zo goed bevallen dat de muzikale vonk oversloeg.

Vaya Con Dios

Bauer en Sieneke doken de studio in om samen een nummer te maken. Dat heeft geresulteerd in het onlangs uitgebrachte duet Vaya Con Dios. Dat bleek op YouTube een hit te zijn en werd met meer dan 360.000 weergaven trending als nummer 1. Uit de pen van producer Emile Hartkamp, die onder andere de succesnummers Heb je even voor mij en De regenboog schreef, zijn nog acht nieuwe duetten gerold. De 48-jarige Bauer en 30-jarige Sieneke zullen de nieuwe duetten net als hun bekende solonummers zingen tijdens het theaterconcert. Dat doen ze onder begeleiding van de Holland Showband, de vaste band van de Brabander.

Limburgse theaters

Het muzikale duo zal Limburg op vrijdag 28 april voor de eerste keer Limburg bezoeken in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. Dan volgt op 27 mei een optreden in het Toon Hermans Theater in Sittard. In november staan drie concerten in Limburg gepland: Theater aan het Vrijthof in Maastricht (2 november), De Maaspoort in Venlo (9 november) en Schouwburg Venray (24 november). Op 2 december staan ze in het verbouwde Theater de Oranjerie in Roermond.
Overigens is de tournee 'n Avond met Jou tevens de terugkeer van Frans Bauer naar Theater aan het Vrijthof. Zijn laatste optreden in de Maastrichtse Papyruszaal was in 2009, meer dan 13 jaar geleden.