Luna over Junior Songfestival: 'Wat een avontuur'

Luna Sabella eindigde met haar lied La Festa zevende tijdens het Junior Eurovisie Songfestival. © Corinne Cumming/EBU
Luna Sabella noemt haar deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival 'een avontuur'. De uit Belfeld afkomstige zangeres eindigde zondagavond zevende in Jerevan, Armenië.
"Een super internationaal optreden met vier super goede danseressen. Dankjewel dat jullie onderdeel waren hiervan", schrijft de 12-jarige op Instagram.

Hoge ogen gooien

Ook bedankt Luna iedereen die haar gesteund heeft en op haar gestemd heeft. De zangeres gooide vooraf hoge ogen met haar lied 'La Festa', dat inmiddels al meer dan 1.500.000 keer beluisterd is op Spotify. Ter vergelijking: het winnende nummer van Frankrijk is 'maar' 49.000 keer beluisterd.

128 punten

Luna kreeg zondagavond in totaal 128 punten. Frankrijk, die het liedjesfestijn won, kreeg 203 punten. De Limburgse was van de 16 deelnemers als eerste aan de beurt. Eerder dit jaar won Luna het Junior Songfestival in Rotterdam. Met de winst werd ze gelijk de Nederlandse inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!