Weerter hardcorepunkers op eerste grote Europese tour

Afbeelding ter illustratie © Tourschema Monster Energy Tour
De Weertse band Hometown Crew mag mee op de Rebellion Monster Energy Tour waar bekende Amerikaanse bands binnen het genre headlinen.
Het gaat om twaalf shows in zeven landen.

Geen illusie

De band uit Weert tekende afgelopen zomer al bij het grootste Europese hardcore-agentschap MAD uit Duitsland. Toen bleef zanger Daan Pleunis er nog nuchter onder: "Ik heb niet de illusie dat we nu meteen met de grootste band op tour gaan."

Groten der aarde

Toch lijkt dat nu te gebeuren. Zo speelt de band straks met Madball uit New York, een van de bekendste en populairste hardcorebands wereldwijd. Co-headliner H20, ook uit New York, behoort ook tot de groten der aarde als het gaat om dit genre. Verder gaan op de tour de Amerikanen van Hazen Street, Drain en The Take mee. Additional Time uit Duitsland is naast Hometown Crew de enige Europese band die ook mee gaat.
De Rebellion Monster Energy Tour gaat onder andere naar Polen, Tsjechië, Frankrijk en Duitsland, maar komt op zondag 5 maart ook naar de Muziekgieterij in Maastricht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!