Rámon Verkoeijen krijgt eigen soloshow in het weekend

Rámon Verkoeijen © ANP
Radiodeejay Rámon Verkoeijen uit Venray krijgt een eigen soloshow in het weekend. "Het is voor mij heel bijzonder om na 18 jaar duo-presentatie straks helemaal op eigen benen te staan."
Zijn programma Rámon is vanaf zaterdag 7 januari op zaterdag en zondag van 10:00 tot 13:00 uur te horen op 3FM.

Duopresentatie

Verkoeijen was jarenlang een vast duo met Timur Perlin en presenteerde de afgelopen jaren samen met Mark van der Molen eerst een avondshow en sinds dit jaar een programma in het weekend. "In al die jaren heb ik ontzettend veel mooie dingen meegemaakt en daar ben ik zowel Mark als Timur heel dankbaar voor", laat hij weten.

Ritme van het weekend

De Venraynaar is blij dat hij wel op dezelfde tijden blijft zitten. "Het programma volgt het ritme van je weekend: op zaterdag meezingend in de auto naar de sportvelden of richting vrienden. Op zondag iets rustiger voor als je brak in bed ligt of op weg bent naar je oma."

Even wennen

Zijn collega Mark van der Molen gaat samen met Mai Verbij de nieuwe middagshow in het weekend verzorgen. "Ik moet nog een beetje wennen aan het idee dat ik straks geen programma meer maak met m'n maatje Rámon. Na zo'n lange tijd maak je elkaars gedachtes af en kan je samen blind een uitzending maken", vertelt hij. "Maar toen ik voorstelde een tandemfiets te kopen en allebei dezelfde zeiljas te dragen, kwamen we tot de conclusie dat een nieuw hoofdstuk zonder elkaar óók heel veel frisse energie kan geven."