Derde lokale vastelaovesleedjeskonkoers wordt geschrapt

Stockfoto © iStock
Een tegenvaller voor Roermond een paar dagen voor De11devande11de: het lokale vastelaovesliedjeskonkoers is afgelast omdat er te weinig liedjes zijn ingezonden.
Ook in Geleen en Grubbenvorst is voor komend carnavalsseizoen de stekker uit de lokale liedjeswedstrijd getrokken omdat er te weinig aanmeldingen zijn.

Te weinig aanmeldingen

Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul Remunj laat in een persbericht weten dat het aantal aanmeldingen voor De Remunjse Vastelaovessjlager Kómpetisie op 5 november te beperkt is om een avondvullend programma te kunnen realiseren.
"Jammer genoeg is om ons heen in Roermond en ook Limburg een bredere tendens waar te nemen", schrijft D’n Uul.

Andere competities

Overigens liep in andere plaatsen zoals Venlo, Blerick, Sittard, Venray, Reuver en Maastricht het aantal inzendingen voor liedjeswedstrijden niet terug. In Ubachsberg zijn zelfs 14 liedjes ingestuurd voor het Leedjeskonkoers van GenBerg.
D'n Uul zal wel uit de spaarzame ingezonden liedjes één nummer kiezen dat het seizoen kan ingaan als Roermondse 'vastelaovessjlager'.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!