Dromen komen uit: Kosso in voorprogramma raplegende 50 Cent

Rapper Kosso © Instagram rapper Kosso
De Geleense rapper Kosso (26) verzorgt het voorprogramma van het concert dat de Amerikaanse hiphopartiest 50 Cent woensdag in Ahoy Arena in Rotterdam geeft.
Dat mag de Limburger samen met rapper Bokoesam uit Amsterdam doen.

Besef is er nog niet

"Kan het nog niet helemaal beseffen", laat rapper-bodybuilder Kosso weten, die in het dagelijks leven Albert Dervishaj heet. Naar eigen zeggen is Kosso van kleins af aan fan van 50 Cent.

Duizendpoot

50 Cent, geboren als Curtis James Jackson III, is een met awards overladen rapper, ondernemer, acteur en producer uit New York. De 47-jarige duizendpoot is onder meer bekend geworden door zijn albums Get Rich or Die Tryin' en The Massacre. Beide albums verwierven platina.

Nummers

Wie denkt aan 50 Cent denkt ook aan zijn legendarische nummers In Da Club, 21 Questions, P.I.M.P, Candy Shop, Just A Lil Bit en How We Do. In 2004 gaf de raplegende voor het eerst een concert in Nederland.

Uitgegroeid

Kosso timmert sinds 2013 aan de weg als rapper. Door de jaren heen is hij uitgegroeid tot een grote naam in de Nederlandse rapscene. Kosso is overigens niet alleen actief in de muziekwereld. Ook is hij al jaren eigenaar van diverse ondernemingen, onder andere in voedingssupplementen voor kracht- en duursporters.