Uitgesteld huwelijk blijkt moetje: baby Haegens op komst

Dylan en Marit in april dit jaar © ANP
Het vanwege de coronacrisis twee keer keren uitgestelde huwelijk van de Venrayse youtuber Dylan Haegens en Marit Brugman blijkt een moetje. Het verse echtpaar verwacht komend voorjaar hun baby Haegens.
Dylan en Marit vertelden het heuglijke nieuws maandag, tijdens hun bruiloft aan vrienden en familie. Dinsdag maakten ze de zwangerschap ook op social media wereldkundig.

Toeval

Dat Marit precies nu zwanger is, is volgens het koppel puur toeval. "Het is geen vanzelfsprekendheid geweest en dat het nu précies zou samenvallen, hadden we nooit verwacht... Het is accepteren hoe het loopt, iets dat soms heel moeilijk kan zijn, en soms tot een intens mooie samensmelting van twee bijzondere levensgebeurtenissen kan leiden", schrijven ze op Instagram.

Humor

De datum waarop Marit is uitgeteld, is typisch voor de Youtubende vader: "Het zou ons kind niet zijn als ie niet al een beetje humor zou hebben. Baby Haegens is uitgerekend op 1 april 2023. Geen grap. Echt waar."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!