Nu echt: YouTuber Dylan Haegens getrouwd met zijn Marit

Dylan Haegens en Marit Brugman zijn getrouwd. © Instagram Dylan Haegens
YouTuber Dylan Haegens en Marit Brugman zijn eindelijk met elkaar getrouwd. Het huwelijk werd vanwege het coronavirus meerdere keren uitgesteld, maar maandag was het dan echt zover.
De Venrayse YouTuber vroeg zijn jeugdliefde in oktober 2019 ten huwelijk tijdens de opnames van zijn YouTube-serie Cliffhanger.

Uitgesteld

De bruiloft stond aanvankelijk gepland voor het najaar van 2020, maar Haegens en Brugman besloten het feest uit te stellen vanwege de strenge coronamaatregelen die op dat moment van kracht waren. "Het moet een feest van de liefde zijn waar je met elkaar kan dansen en knuffelen. Gezondheid gaat op dit moment voor. En we willen een Grapperhausje graag voorkomen", grapte Dylan Haegens toen op sociale media.
Haegens verwees daarmee naar de ophef die ontstond na het huwelijksfeest van minister Ferd Grapperhaus. Hij en zijn gasten hielden zich toen niet aan de anderhalvemetermaatregel, wat tot veel kritiek en een Kamerdebat leidde.
Ook een tweede poging om een grootse bruiloft te organiseren, ruim een jaar later, kon weer niet doorgaan vanwege het coronavirus.

Nu echt getrouwd

Maar dit keer is het wel gelukt. Maandag trouwden de twee tortelduifjes dan ein-de-lijk met elkaar. Via socials media krijgen ze veel felicitaties. Ook andere bekende Limburgers als Chantal Janzen, Theo Bovens, Kelly Weekers en Rámon Verkoeijen wensen het paar veel liefde toe.