Liveshow Marjolein Heijltjes uitgesteld

Het concert van Marjolein Heijltjes in Kerkrade is uitgesteld © Stichting de Kracht van Limburg
Na het uitstellen van de show van zangers Marleen Rutten - die deze zomer in Hunsel had moeten plaatsvinden - wordt nu ook de geplande solo-show van Marjolein Heijltjes uitgesteld.
Dat meldt de zangeres via haar sociale mediakanalen.

Te weinig kaarten verkocht

De show onder de titel Atemlos und mehr had op 9 september moeten plaatsvinden in de Kerkraadse Rodahal. De zangeres meldt dat er enkele 'productionele tegenvallers' zijn. "En een kaartverkoop die niet helemaal loopt zoals we het graag zouden willen." Daarom heeft het team besloten dat de show van 9 september niet door kan gaan.

Nieuwe datum

In eerste instantie wordt de show verplaatst naar een nieuwe datum 22 april 2023. In hetzelfde bericht wordt ook gehint op een tweede show in de zomer van volgend jaar op een locatie in Noord-Limburg. Atemlos und mehr is een show die leunt op het repertoire van Duitse populaire zangeressen als Helene Fischer, Nena en Annemaria Zimmermann.
Ook het beoogde live-concert van Marleen Rutten dat op 22 mei zou plaatsvinden in het centrum van haar geboortedorp Hunsel is tot nader datum uitgesteld.