Dansgroep Let It Happen omringd door Hollywood-sterren

Dansgroep Let It Happen uit Meerssen bereikt een steeds groter miljoenenpubliek. © Hollywood Bowl/LA Phil
Dansgroep Let It Happen uit Meerssen trekt een steeds groter miljoenenpubliek. Zo stonden de drie danseressen afgelopen maand nog op het podium in Hollywood te dansen met Gwen Stefani.
Ondertussen wordt de groep ook nog eens - voor de zoveelste keer - gedeeld op het account van Oscar-winnares Viola Davis en zit er een samenwerking met Katy Perry in de pijpleiding.

Danskamp in New York

Alsof het allemaal niets is, is de dansgroep ook pas net terug van een hiphop-danskamp in New York. "Het is heel goed gegaan. De meiden kregen les van de meesters van hiphop, zij komen zelf uit de Bronx, waar de dans is ontstaan", aldus manager en vader Osongo Mukanga.

Los Angeles

Kort daarvoor hebben Norah, Yarah en Rosa van Let It Happen nog drie avonden gedanst in de Hollywood-Bowl in Los Angeles. Met een capaciteit van 17.500 bezoekers is het groter dan de Amsterdamse Ziggo Dome. De danseressen deelden daar het podium met onder meer Gwen Stefani en Michelle Williams. Hieronder enkele foto's:
In april waren de zusjes ook nog te bewonderen in Maastricht: toen dansten ze voor de koning en koningin tijdens Koningsdag.