Lieke Martens: 'Wil graag op korte termijn trouwen'

Lieke Martens. © ANP
Profvoetbalster Lieke Martens uit Nieuw-Bergen kan niet wachten om in het huwelijksbootje te stappen met haar verloofde Benjamin van Leer.
Dat vertelt de Limburgse in gesprek met RTL Boulevard. Hoewel de Oranjeleeuwin zich momenteel focust op het Europees Kampioenschap in Engeland, hoopt ze toch binnenkort haar ja-woord te kunnen geven.

Nog geen datum

"Ja, we zijn wel aan het plannen, maar het is best wel lastig: twee voetballers, met een drukke planning, maar ik hoop wel op korte termijn. We hebben nog geen datum, maar het lijkt me wel leuk om niet te lang meer te wachten", aldus Martens.

Achternaam

Ook wordt haar gevraagd of ze in de toekomst nog met haar eigen achternaam, of met die van haar verloofde wil voetballen. "Ja, daar heb ik nog helemaal niet over nagedacht. We hebben nog over niks nagedacht. Misschien wel, misschien niet."
Ondertussen hoopt de Limburgse dat het EK weer net zo gaat leven als enkele jaren geleden. "Ik hoop dat de Nederlanders weer achter ons gaan staan zoals de eerdere toernooien." Martens kan in ieder geval rekenen op haar familie, die ook naar Engeland is afgereisd.

Trouwen

Eind vorig jaar maakten Martens en Van Leer bekend met elkaar te gaan trouwen. De twee hebben sinds juli 2018 een relatie. Op Instagram deelden ze allebei een foto van het romantische aanzoek.