Perr Schuurs zorgt één avond voor veiligheid in Sittard

Perr Schuurs nam een shirtje mee voor de politieagenten © Instagram Politie Westelijke Mijnstreek
Normaal moet hij doelpunten zien te voorkomen, maar zaterdagavond moest Perr Schuurs één avond zorgen voor de veiligheid in Sittard.
De voetballer liep zaterdagavond mee met de politie.

Ander team

Schuurs liep mee met de wijkagent van de Sittardse wijken Sanderbout, Ophoven en Kollenberg. Ze hebben een zogenoemde open orde dienst gedraaid. Daarnaast kreeg de in Nieuwstadt geboren verdediger een kijkje in de meldkamer van de politie, waar hij uitleg kreeg over de werkzaamheden. Schuurs schreef op Instagram blij te zijn met de kans om mee te lopen: "Droom die in vervulling gaat. Vandaag maak ik deel uit van een ander team", sluit de voetballer zijn bericht met een knipoog af.
De politie hintte voor de dienst van Schuurs al op een carrièreswitch: "We hopen wellicht op een mooie transfer. Wordt vervolgd..."

Ajax

Op het voetbalveld is Schuurs sinds vorige week woensdag bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De verdediger hoopt komend seizoen op meer speelminuten bij de Amsterdamse club. Afgelopen seizoen begon Schuurs acht keer als basisspeler aan een wedstrijd in de Eredivisie. Eerder deze week liet Het Parool weten dat de Limburger niet mag vertrekken uit Amsterdam. De zaakwaarneemer van Schuurs, Wessel Weezenberg, zei in de krant dat er voldoende belangstelling is vanuit het buitenland, maar dat de trainer en de leiding bij Ajax een transfer van Schuurs niet zien zitten.