Video: Limburgse vloggers bouwen eigen 'pretpark' in tuin

Het pretpark van Rik en Jesper uit Oirlo. © Still YouTube @Glowmovies
De Limburgse vloggers Rik Kleeven en Jesper Weijs uit Oirlo hebben niet alleen een heel 'pretpark' in hun tuin gemaakt, dat hebben ze ook gefilmd voor hun YouTube-account Glowmovies.
En de video daarvan is momenteel trending #1 in Nederland, met al bijna 700.000 views in vier dagen.

10.000 euro

De vloggers hebben met een budget van ongeveer 10.000 euro houten attracties gebouwd in de achtertuin van Jesper. Een achtbaan, bootjes-glijbaan, reuzenrad en zelf enkele kraampjes staan na zes weken bouwen rechtop in de tuin. "Goedemorgen, ik sta op, loop naar het raam en zie dit elke dag. Voor mij is het inmiddels wel normaal, maar dat is het écht niet. De tuin staat gewoon helemaal vol", vertelt Jesper.

Onder de indruk

De YouTubers staan inmiddels bekend om hun creatieve video's en zelfgebouwde constructies, maar toch zijn veel kijkers onder de indruk. "Heel erg vet park boys, jullie mogen er super trots op zijn! Hoeveel tijd, geld en kennis hier wel niet voor nodig is is echt niet normaal!" en "Dit is echt zo ziek! Niet normaal hoe veel werk jullie in elke video stoppen gasten! Ik kijk hier vol bewondering naar! Echt naar mijn mening 1 van de creatiefste/origineelste YouTubers van Nederland!" wordt er zoal geschreven.