Nieuwe liefde boerin Janine zou zo naar Epen verhuizen

Herderin Janine Lardinois met haar liefde Sander. © L1 (Joop Aerts)
Ruim 3,5 miljoen Boer Zoekt Vrouw-kijkers zagen zondagavond hoe de Limburgse boerin Janine de liefde heeft gevonden bij Sander. Deze maandag is dan ook de eerste dag dat het kersverse stel álles over hun relatie mag vertellen.

Eerste dag

Janine en Sander moesten zich de afgelopen zeven maanden namelijk houden aan een geheimdhoudingsplicht. En hoewel ze nu eindelijk iets met z'n tweeën in het openbaar mogen doen, is er nog genoeg werk te doen op de boerderij van Janine. "Dit is wel de eerste keer dat we samen op het land kunnen werken, dus dat is ook weer leuk", zegt Janine.

Naar Limburg

Dat het wel goed zit tussen Sander en Janine, blijkt wel uit de verhuisplannen die Sander heeft. Hij zou het namelijk niet erg vinden om van Friesland naar Limburg te verhuizen: "Als ze zegt kom maar, dan pak ik mijn spullen en kom ik hierheen", vertelt hij lachend.

Zware periode

Toch was de afgelopen periode niet altijd even makkelijk voor Janine. "Het was een hele ervaring, maar het was ook heel zwaar", aldus de boerin. "Ik ben mezelf meer tegengekomen dan ik vooraf had kunnen bedenken. Het was een korte en heftige periode."