Carnavalspakjes te zien bij openingsceremonie Songfestival

De Georgische inzending op de turquoise loper afgelopen zondag. © EBU / Andres Putting
De delegatie van de Georgische inzending voor het Eurovisie Songfestival liep zondagmiddag in carnavalspakjes van Venrayse makelij over de turquoise loper.
De kleding is namelijk gemaakt door feestwinkel Thetru in Venray. De pakjes zijn tijdens de vastelaovend ook geregeld te zien in het Limburgse straatbeeld.

Openingsceremonie

De heren van de band Circus Mircus uit Georgië droegen verschillende jasjes met de kleuren, goud, rood, zwart en grijs, zo was te zien tijdens de openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival. De carnavalswinkel is dan ook erg trots, zo laat ze weten op sociale media.

Ook tijdens optreden?

Of Circus Mircus ook tijdens hun optreden op het Songfestival in Turijn de Venrayse carnavalspakjes draagt, is niet met zekerheid te zeggen. Getuige deze clip van hun repetitie, lijkt het er niet op. Al hebben deze pakken ook een hoog carnavalsgehalte...

Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival gaat deze week van start. Op dinsdag en donderdag zijn de twee halve finales te zien. Op zaterdag zullen de beste acts van die twee dagen strijden om de winst. S10 vertegenwoordigt Nederland en zij zal dinsdag in de halve finale optreden.