Boerin Janine barst in tranen uit: 'Ik weet het niet meer'

Schapenhoudster Janine © Boer zoekt Vrouw
Het liefdesavontuur van boerin Janine uit Epen van Boer Zoekt Vrouw gaat niet van een leien dakje.
In de meest recente aflevering was te zien hoe Janine zichtbaar emotioneel werd: "Ik weet echt niet wie ik moet kiezen."

Feestje

Christiaan (Chris) en Sander zijn nog over op de schapenhouderij van Janine in Epen. De een is nogal introvert en de ander extravert, en dat lijkt ook precies het pijnpunt voor de boerin te zijn. Ze weet namelijk niet wat beter bij haar past. Om de keuze iets makkelijker te maken, organiseert Janine een feestje met vrienden. Ze hoopt dat zij haar advies kunnen geven.
Uiteindelijk geven haar vrienden geen unaniem advies: de een gaat voor Chris en de ander weer voor Sander. De boerin is dus weer terug bij af: "Ik kan het je echt niet zeggen. Ik weet het niet. Mn hoofd staat op ontploffen."

'Allebei naar huis'

Volgens vriendin Jamilla klapt Janine snel dicht wanneer ze het zwaar te verduren heeft. Iets wat ook op het feestje gebeurt: "Ik weet dat ik niet teveel moet nadenken, ik denk ook echt alles kapot." Vervolgens is te zien hoe Janine in tranen uitbarst. "Het is toch een beetje wanhoop omdat er bij allebei wel iets is, maar het zet nog niet door. Dat vind ik heel lastig. Ik had misschien een heel klein beetje hoop dat er een lichte voorkeur zou zijn, maar die is er niet. (...) Als ik op dit moment zou moeten kiezen, zou ik ze allebei naar huis sturen."

Nieuw plan

Aangezien het feestje niet echt geholpen heeft, wil de boerin het anders aanpakken. Ze besluit om met beide heren afzonderlijk iets te gaan doen. Maar hoe dat afloopt, is nog niet duidelijk.
Boer Zoekt Vrouw is elke zondagavond te zien om 20:25 uur bij NPO 1.