Melissa bezoekt gearresteerde Gianni in 'Hotel Vught'

Gianni van der B., die in 2020 te zien was in Temptation Island, wordt verdacht in een grote drugszaak. © RTL / Lex van Moorsel
Melissa, de vriendin van realityster Gianni van der B. uit Weert, laat in een vlog zien hoe ze haar vriendje in de gevangenis van Vught bezoekt. Datzelfde vriendje laat in de video weten dat hij zijn social media-skills nog niet verleerd is: "Hallo, live vanuit hotel van der Valk in Vught."
Van der B. werd midden maart gearresteerd vanwege een onderzoek naar een groot crystal-methlab in Nederweert.

Op tijd

"Normaal zijn we altijd overal een kwartier te laat, maar hier ben ik altijd te vroeg. Als je hier te laat komt kom je gewoon niet meer naar binnen", vertrouwt Melissa haar kijkers toe vanuit de parkeerplaats van de gevangenis in Vught.

Gemengde gevoelens

Het bezoek in de justitiële inrichting zelf mag niet gefilmd worden. Na afloop laat Melissa weten dat ze gemengde gevoelens overhoudt aan de visite. "Het bezoek is echt heel leuk, maar het afscheid is gewoon erg kut." Gianni's wederhelft vertelt dat ze intensief contact onderhoudt met vriendjelief: "We bellen iedere dag, en op zaterdag kunnen we videobellen."

Hotelletje

Ondanks dat haar vriend achter slot en grendel zit, blijkt dat Melissa nog steeds haar handen vol heeft aan hem. Na het eerste bezoek rijdt ze die dag nog een keer naar de gevangenis om Gianni te voorzien van kleren. "We zijn weer met een gevulde tas onderweg naar de bajes om spullen te brengen. De bajes, wat erg om te zeggen. Onze Gianni had nog niet genoeg vakantie gehad na Dubai, dus bedacht zich nog om even een hotelletje te boeken."