Drie special guests toegevoegd aan concert Kings of Leon

Kelly Jones van Stereophonics (maart 2020) © ANP
Stereophonics, Balthazar en Ten Times A Million treden op voor het concert van Kings of Leon op de vooravond van Bospop.
De drie bands zijn als special guests toegevoegd aan het concert op donderdag 7 juli op het Evenemententerrein in Weert.

Stereophonics

De Britse rockband scoorde hits als 'Have A Nice Day' en 'Maybe Tomorrow' en verkocht alleen in het Verenigd Koninkrijk al meer dan 8,5 miljoen albums. Met zes nummer 1 albums, 23 platina Sales Awards en een BRIT Award op hun naam is Stereophonics een vaste waarde in de Britse rock.

Ten Times A Million

In 2020 werd Ten Times A Million benoemd tot 3FM Talent. In januari verscheen de nieuwste single 'All The Time' van deze Nederlands-Duitse alternatieve rockband.
De Indierock band Balthazar is één van de populairste bands uit België.

Kaartverkoop

Het concert van Kings of Leon is geen onderdeel van de Bospoprogrammaering. Voor de optredens kun je een los ticket kopen via Ticketmaster.
Bospop vindt op dezelfde locatie plaats van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli. Het festival viert dit jaar de uitgestelde jubileumeditie: het is de veertigste keer dat het festival in Weert georganiseerd wordt.