Verjaardagscadeau voor Chantal Janzen: ze wordt bonusoma

Het samengestelde gezin van Chantal Janzen. © Instagram Chantal Janzen
Chantal Janzen heeft nog maar net 43 kaarsjes uitgeblazen en het volgende heugelijke nieuws dient zich aan: ze wordt bonusoma. Esme´e Geeratz, de dochter van haar man Marco, is in verwachting.
De stiefdochter van de presentatrice uit Tegelen deelde het nieuws via Instagram.

Samengesteld gezin

Marco Geeratz (50), met wie Janzen in 2014 trouwde, heeft uit een eerdere relatie drie volwassen kinderen. De tv-ster heeft sinds 2006 een relatie met Geeratz, die overigens ook uit Tegelen komt. De twee leerden elkaar in haar puberjaren kennen via haar oudere broer Kenn. Het stel hebben samen twee zoons: James (13) en Bobby (3).

Drama-comedyserie

Janzen maakte eind december via Instagram bekend dat er een serie komt op Videoland over samengestelde gezinnen. "Al langer liep ik met het idee rond om een dramedy, dat is een drama-comedyserie, te gaan maken over dit gegeven: samengestelde gezinnen. Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin."

Mooie situaties en strubbelingen

In de serie zullen volgens haar grappige of mooie situaties, maar ook de moeilijkheden, de lastige momenten en strubbelingen dat een samengesteld gezin met zich meebrengt naar voren komen. "Het is fantastisch om onderdeel te zijn van een mooi groot gezin, mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven en het is waar ik het meest trots op ben", schrijft de Tegelse.

'Hou van jullie'

Janzen heeft zelf nog niets over de zwangerschap van haar stiefdochter gepost op social media. Wel reageert ze met 'Hou van jullie' gevolgd door drie hartjes op het Instagrambericht van Esmée zelf. Zij reageert weer op haar beurt met 'love you Chantilly'.
Overigens betekent de komst van het eerste kind van Esmée ook dat televisieproducent Joop van den Ende opa wordt. Zij heeft namelijk een relatie met zijn zoon Vincent.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!