Pinkpop heeft programma voor de zaterdag compleet

Pinkpop 2019
Pinkpop heeft het zaterdagprogramma compleet met de toevoeging van Chef'Special en Selah Sue.
Dat maakt het festival, dat van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni wordt gehouden, donderdag bekend.

Compleet

Op het affiche voor de zaterdag prijkten al onder meer Pearl Jam, Royal Blood, Delftones en Måneskin. Laatstgenoemde Italiaanse rockband heeft eind januari op Instagram laten weten dat ze hun Europese tour hebben gecanceld vanwege corona. Voor zover het er nu naar uitziet, treden ze wel op Pinkpop op, laat een woordvoerster desgevraagd weten.
De band Chef'Special zal voor de vierde keer het podium op het Megalandterrein betreden. Ook de Belgische zangeres Selah Sue is weer van de partij.

Volbeat

Verder is nu duidelijk dat Volbeat op Pinkpop staat. De Deense rockmachine werd ook al voor de 2020 editie bevestigd, maar die kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. De band treedt op zondag 19 juni na elf jaar weer op Pinkpop op. De Denen vervangen Queens of the Stone Age, die niet meer kan optreden vanwege gewijzigde tourplannen.
De organisatie van het Landgraafse popfestival heeft nu 54 van de 62 acts bekendgemaakt. Het is nog wachten op de bevestiging van acht artiesten bands.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!