Lex Uiting en vriendin genomineerd voor Gouden Podcast

Lex Uiting en vriendin Susan Oostdam © Lex Uiting (Instagram)
Lex Uiting en zijn vriendin Susan Oostdam zijn met hun podcast 'De Tumor Tapes' genomineerd voor de Gouden Podcast.
De Gouden Podcast is de prijs voor de beste podcast van Nederland, gekozen door de luisteraars.

Kanker

In de 'Tumor Tapes' nemen Uiting en zijn vriendin de luisteraar mee in de ziekte van Oostdam en de emotionele achtbaan die ze doormaakten. Voor de podcast, die bestond uit vijf afleveringen, namen ze alle gesprekken op met artsen en met vrienden en familie nadat bij Oostdam baarmoederhalskanker werd ontdekt. Uiting maakte de podcast voor omroep BNNVARA en radiozender NPO 3FM.

Drie genomineerden

De luisteraar heeft de podcast nu een erkenning gegeven met een nominatie. Naast 'De Tumor Tapes' zijn ook 'BROERS' van Sam en Rijk Hofman en de 'Zender Obama Podcast' genomineerd.

Tweede keer

De prijs wordt komende donderdag uitgereikt bij het RadioRing Gala. Voor de prijs kan niet meer worden gestemd. Donderdag vindt ook de uitreiking plaats van de belangrijkste radioprijs, de Gouden RadioRing. Daar zijn Ekdom in de Morgen en Somertijd (Radio 10), Partij voor de Vrijdag (NPO 3FM), Mattie & Marieke (Q-Music) en De Staat van Stasse (Radio 2) voor genomineerd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!