Max Verstappen en Kelly Piquet ontmoeten neefje Lio

Max Verstappen en Kelly Piquet op het FIA Price Giving Gala © ANP
Kersverse wereldkampioen Formule 1 Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet hebben hun neefje Lio ontmoet. Kelly deelt daarvan enkele beelden op haar Instagram.

Pitstop in Limburg

Begin deze week werd Max nog gespot op het vliegveld van Beek. Inmiddels is duidelijk wat hij tijdens zijn bliksembezoek heeft gedaan. Zo heeft hij onder andere zijn zus Victoria bezocht, die onlangs beviel van haar tweede zoontje, Lio.
Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet met neefje Lio © Instagram @kellypiquet
Lio is het tweede kind van Victoria Verstappen en haar vriend Tom Heuts. Vorig jaar kregen ze hun eerste kind: Luka. Victoria zelf deelde ook enkele foto's van het bezoek op social media. Zo was vader Jos Verstappen en moeder Sophie Kumpen ook aanwezig.

Sportman van het Jaar

Verstappen werd woensdagavond verkozen tot Sportman van het Jaar. De coureur was zelf niet aanwezig, dus nam zijn vader Jos Verstapen de prijs in ontvangst.
"Max is op vakantie. Hij was erg moe. Het was een zwaar jaar, ook qua emoties", zei vader Verstappen over de afwezigheid van zijn zoon. Hij blikte ook nog terug op de beslissende race in Abu Dhabi. "Na zes ronden geloofde ik er niet meer in. Toen ben ik alleen in een kamertje gaan zitten en vijf ronden voor het einde kwam het geloof weer terug na de crash van Latifi en na de finish was het feest."