Nieuwe film Dylan Haegens: Elise Schaap speelt hoofdrol

Afbeelding ter illustratie © L1 (Frank Moonen)
De populaire YouTuber Dylan Haegens uit Venray gaat weer een nieuwe bioscoopfilm maken. Naar verwachting zal de film 'Superkrachten voor je hoofd' in 2023 in de bioscopen draaien.
Zijn bioscoopfilm is gebaseerd op het boek Superkrachten voor je hoofd, een doeboek voor kinderen geschreven door Wouter de Jong.

Regie

Door middel van het boek trainen kinderen hun mentale conditie waardoor ze veerkrachtiger worden. De Jong en de verloofde van Dylan, Marit Brugman, schrijven het scenario. De YouTube-ster zal de regie voor zijn rekening nemen en de hoofdrol in de film wordt vertolkt door Elise Schaap.

Geen onbekende

Elise Schaap is bekend van haar acteer- en persifleerwerk in onder meer Familie Kruys, De TV Kantine, Wat Is Dan Liefde, Mijn Vader Is Een Vliegtuig en de Netflix-hit Undercover. In 2019, 2020 en 2021 werd Schaap uitgeroepen tot beste actrice van het jaar op het Gouden Televizier-Ring Gala.

Film

Enkele jaren geleden maakte Hagens ook al een film. Zijn bioscoopfilm met de knap verzonnen titel De film van Dylan Haegens kwam in 2018 uit.