Waar is het feestje? Deze 28 acts staan ook op Pinkpop

Afbeelding ter illustratie © Jean-Pierre Geusens
Pinkpop heeft woensdagochtend 28 nieuwe namen bekendgemaakt die tijdens het driedaagse popfestival in 2022 gaan optreden.
In een persbericht laat Pinkpop weten dat vanwege het succes van Stage 4, meer nieuwe acts zijn toegevoegd. Stage 4 is sinds de komst in 2014 een populair podium tijdens het festival.

Vrijdag

Op de eerste dag zijn aan de line-up de volgende acts toegevoegd: Greta Van Fleet, IDLES, Parcels, Antoon, WIES, grandson, JC Stewart en Ten Millions a Millon.

Zaterdag

Op de tweede dag zijn KALEO, Tones and I, Mimi Webb, The Last Internationale, KennyHoopla, Saint PHNX, Ramkot, Son Mieux, Nona en Remme te aanschouwen.

Zondag

De laatste dag sluiten de volgende acts het programma af: Dermot Kennedy, De Staat, Ziggy Marley: A Live Tribute To His Father, Maan, Joost, Kacey Musgraces, Sea Girls, Meau, Hang Youth en Turnstile.

2022

De 51ste editie van Pinkpop vindt plaats op 17, 18 en 19 juni 2022 op festivalterrein Megaland in Landgraaf. Eerder werden al headliners Metallica, Pearl Jam, Imagine Dragons en Twenty One Pilots bekendgemaakt. De organisatie maakte tot op heden 52 van de in totaal 62 acts bekend.