Kings of Leon op vooravond van Bospop in Weert

Leadzanger en gitarist Caleb Followill van Kings of Leon in 2017 op Pinkpop. © ANP
De Amerikaanse rockband Kings of Leon komt in 2022 naar Weert. De formatie geeft een concert op donderdag 7 juli, aan de vooravond van de jubileumeditie van Bospop.
Dat maakt de festivalorganisatie dinsdag bekend. Het optreden op het evenemententerrein Weert-Noord is geen onderdeel van de Bospopprogrammering. Dat festival vindt op dezelfde plek plaats van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli.

Voorverkoop

De voorverkoop voor het Kings of Leon-concert start vrijdagochtend 19 november. Het is voor het eerst in vijf jaar dat Kings of Leon weer in Nederland te zien is. In 2017 was de band een van de headliners op Pinkpop.

Camping

Vanwege het concert op 7 juli opent de festivalcamping in Weert ook een dag eerder. De camping is vanaf 6 juli toegankelijk.

Affiche

Bospop viert in 2022 de uitgestelde jubileumeditie. Het is de veertigste keer dat het festival in Weert plaatsvindt. Op het affiche prijken onder meer artiesten als Sting, Kensington, Lionel Richie, Sinéad O’Connor en Melissa Etheridge. Het jubileum is in 2020 en 2021 uitgesteld vanwege de coronapandemie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!