Jay Francis strijdt in tv-programma om de meeste 'likes'

© Videoland
Influencer Jay Francis uit Born, beter bekend als Tisjeboy Jay, neemt deel aan het programma 'Like me, I'm Famous!' dat vanaf woensdag 14 juli te zien is op tv.
In het programma strijden tien influencers met elkaar om zoveel mogelijk likes en zo min mogelijk dislikes te krijgen van elkaar.

Spel verlaten

Aan het eind van elke aflevering is er een Like Me-ceremonie. De deelnemer die op dat moment de minste likes heeft, moet het spel verlaten. Degene die als winnaar uit de strijd komt, krijgt op streamingsdienst Videoland een eigen pilot.
In het programma neemt Francis het op tegen Donny Roelvink, Femke Meines, Harm de Vries, Jiami Jongejan, Joan Pronk, Joey Anchando, Niek Marijnissen, Roxanne Kwant en Vonneke Ritveld.

Temptation Island

Francis maakt onder de naam Tisjeboy Jay al jaren filmpjes op social media. Daarnaast nam hij deel aan het televisieprogramma Temptation Island, waarin hij vrouwen met zijn charmes probeerde te verleiden. Ook is hij bodybuilder en treedt hij op als comedian.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!