Huwelijksaanzoeken voor populaire Lieke Martens

© ANP
Dat Lieke Martens na haar glansrol bij Oranje enorm populair is, merkt de Bergense elke dag op social media.
In het blad Helden Magazine zegt ze dat haar Instagram-account zo'n beetje is ontploft. "Voordat ik mijn contract tekende bij Barcelona, had ik 18.000 volgers. Dat zijn er nu bijna een half miljoen", vertelt ze. En tussen al die berichten zitten allerlei speciale boodschappen. "Daar zitten ook huwelijksaanzoeken tussen. Mensen schrijven dat ze van me houden. Daar reageer ik niet op, hoor."

Dolgelukkig

Reageren op de liefdesverklaringen hoeft ze ook niet, want Lieke is dolgelukkig met Kevin. Sinds kort woont de beste voetbalster van de wereld met haar geliefde samen in het zonnige Barcelona. "Kevin en ik zijn al vanaf ons zeventiende bij elkaar. We wonen nu voor het eerst samen, in een appartement op tien minuten afstand van het centrum van Barcelona."

Even wennen

De status van Bekende Nederlander is voor het liefdeskoppeltje wel even wennen. Vooral voor de vriend van Lieke. "Daar moeten we samen onze weg in vinden. Hij is trots op me, heeft gezien wat ik er allemaal voor heb moeten doen."

Snelle baan

Naast trainen en wedstrijden spelen, volgt Martens op dit moment ook een studie 'Marketing & Football Business' aan het Johan Cruyff Institute. Haar vriend heeft in korte tijd ook al een baan gevonden in Barcelona.
Helden Magazine verschijnt dinsdag.