Rámon Verkoeijen wil Bassie & Adriaan op Netflix krijgen

© ANP
Venraynaar Rámon Verkoeijen en zijn 3FM-collega Mark van der Molen zijn een actie gestart om alle afleveringen van Bassie & Adriaan op Netflix te krijgen.
De 3FM-deejays hebben donderdagmiddag even met Aad van Toor gebeld om te vragen of hij groen licht geeft voor de actie.

Spanje

"Ik heb er iets van meegekregen", zei de inmiddels 75-jarige acrobaat, die in Spanje woont. En Adriaan zou maar wat graag willen dat alle afleveringen van Bassie & Adriaan op streamingdienst Netflix te zien zijn. Klein probleem Netflix doet het niet. "Ik begrijp ook niet waarom ze het niet doen", zei acrobaat Adriaan op 3FM.

Kwaliteit

Volgens Adriaan is er al contact geweest met de populaire streamingdienst. "Maar ze willen het niet hebben omdat de kwaliteit niet van deze tijd is", zegt de acrobaat.

Luisteraar

Om die reden hebben Venraynaar Verkoeijen en zijn collega zich aangesloten bij een initiatief van een van de luisteraars. Ze hebben inmiddels een speciale Facebookpagina opgericht om het vrolijke duo, waar veel mensen mee zijn opgegroeid, alsnog op Netflix te krijgen.

Bassie & Adriaan

Bas (82) en Aad (75) van Toor gelden voor veel generaties al jeugdhelden. Het duo was ruim 35 jaar als Bassie & Adriaan op televisie te zien. Naast de vele televisieseries hebben de clown en de acrobaat in 2015 nog een bioscoopfilm uitgebracht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!