Chantal Janzen maakt na bevalling tijd voor gezin

© &C Babyspecial
Chantal Janzen, die eind april haar tweede zoontje verwacht, gaat na de bevalling genieten van haar gezin en zal dan ook een tijdje geen televisieprogramma's opnemen.
Wel zal ze in die tijd gewoon op televisie te zien zijn met het programma Time to Dance, en ja met dikke buik. Dit vertelt de presentatrice uit Tegelen aan Shownieuws.

Klussen met kijkers

Chantal vertelt dat ze zich over het algemeen goed voelt tijdens haar zwangerschap. "Maar je voelt je dan ook iedere dag anders, en heel veel dagen ook niet fijn, maar je bent daarnaast heel blij en dankbaar dat je dit weer mag meemaken." Haar bevalling eind april zal in het ziekenhuis zijn. "Ik heb bij de eerste een keizersnede gehad, dus dan kun je daarna niet 'doe-het-zelven', haha. Klussen met kijkers, nee dat kan niet."

Voeden

Na de bevalling zal Chantal zich richten tot haar gezin. "Dan ga ik even niks doen. Nou ja, niet slapen, voeden en mij daarmee bezighouden. Maar nee, niet voor tv. Alleen het stomme is dat ik wel te zien ben, maar dat komt omdat dit al is opgenomen", sluit de presentatrice af.