Boris: tegenprestatie voor financiële bijdrage aan album

© ANP
Zanger Boris Titulaer broedt op een nieuw album, maar vraagt daarvoor de hulp van zijn fans. Een crowdfundingactie moet hem de 15.000 euro opleveren die nodig zijn voor het 'spectaculaire album', zoals hij het omschrijft.
Een donatie levert de fans wel wat op, want de zanger is bereid een tegenprestatie te leveren.

Privé concert
Voor 2500 euro staat de Idols-winnaar uit Venlo in je woonkamer voor een privé concert, terwijl je voor duizend euro als 'personal assistant' mee mag tijdens één van zijn concerten. Voor vijfhonderd euro mag je de studio bezoeken, terwijl Boris zijn album aan het opnemen is. Wanneer je de helft van dat bedrag betaalt, krijg je een vermelding op het album.

Eigen zak
De zanger verzekert dat het geld niet in zijn eigen zak verdwijnt. Het geld wordt besteed aan het proces van het maken van een album. "Schrijven, produceren, opnemen, mixen en masteren. Het hele proces. Samen met jullie de weg bewandelen naar a new episode. De donaties worden dus in zijn geheel besteed aan dit proces", stelt hij.

Moeilijke tijd
Boris heeft een moeilijke tijd achter de rug door zakelijke conflicten. Hij verloor veel geld en zat met zichzelf in de knoop. "Na een (gedwongen) radiostilte heeft Boris in 2017 ervaren dat de liefde en support van zijn fans hem weer hebben teruggebracht naar zijn basis: plezier beleven en genieten van zijn passie: muziek!", schrijft hij op de crowdfundingwebsite.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!