Twan Huys strikt schrijver Trump-bestseller voor College Tour

© ANP
Twan Huys heeft Michael Wolff gestrikt voor het nieuwe seizoen van College Tour.
Dat zei de 53-jarige presentator uit Sevenum maandagavond aan tafel bij De Wereld Draait Door.

Trump

Huys was aangeschoven bij Mathijs van Nieuwkerk om het over een buitenechtelijke verhouding van president Donald Trump te hebben. De presentator verklapte daarbij een van zijn gasten voor het nieuwe seizoen van College Tour. Huys gaat de schrijver van Fire & Fury, het boek over de Amerikaanse president, binnenkort het hemd van het lijf vragen.

Bekende gasten

Dat doet hij samen met honderden studenten die tijdens het gesprek in de zaal zitten. Sinds de eerste uitzending in 2007 waren tientallen bekende mensen uit binnen- en buitenland te gast, waaronder Bill Gates, Tom Dumoulin, Robbie Williams, Mark Rutte en Tenzin Gyatso, de veertiende dalai lama.

Bestseller

Het boek over de verrichtingen van Trump in het Witte Huis is inmiddels een bestseller. Producent Endeavor Content heeft de rechten opgekocht voor een verfilming.

Opnames

De opnames zijn donderdag 22 februari in theater Carré in Amsterdam. Wolff komt voor één dag naar Nederland. De Nederlandse choreograaf Hans van Manen komt ook naar College Tour. Hij is te zien in de uitzending van zondag 11 februari.