Limburgse Drake-fans boos na gecanceld concert

© ANP
De bomvolle Ziggo Dome was er maandagavond klaar voor. Maar op het laatste moment blies de populaire Canadese rapper Drake zijn langverwachte concert af omdat hij ziek was. Dit tot grote teleurstelling van Limburgse fans.
Een van deze fans was Maastrichtenaar Sjors Lemmens, die samen met zijn 13-jarige dochter en een vriendinnetje van haar naar Amsterdam was afgereisd om de rapper in actie te zien.
Muziekliefhebber
Lemmens is een groot muziekliefhebber en zegt tegen het AD dat hij regelmatig met zijn dochter naar concerten gaat. "Zo zijn we al eens naar Nicki Minaj en Beyoncé geweest. Dat soort muziek is echt haar ding en ik vind het fantastisch om mee te gaan", zegt hij. Ze hadden de Canadese rapper graag aan dat rijtje toegevoegd.

Boos
Te meer omdat het concert van Drake al twee keer eerder verplaatst werd. De dochter van Lemmens was dan ook boos toen de kolkende Ziggo Dome dinsdagavond het slechte nieuws kreeg dat ze hun held wederom niet live gingen zien. Dit omdat de artiest zich beroerd voelde. "Het was de eerste keer dat ze echt boos werd", zegt de Maastrichtse vader. "Daarna sloeg dat wel om en vroeg ze of we wel naar het inhaalconcert gaan."

Terugweg

De muziekliefhebbers uit Maastricht zeggen de volgende keer wederom van de partij te zijn. "Maar we hebben de muziek van Drake niet aangezet op de terugweg", aldus Lemmens.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.