Chantal Janzen gaat nergens heen en blijft bij RTL

© ANP
Er waren een tijdje geruchten dat Chantal Janzen RTL zou verlaten voor bijvoorbeeld Talpa, maar de presentatrice laat maandag weten dat ze nergens naartoe gaat en bij haar huidige werkgever blijft.
"Ik blijf in ieder geval voor langere tijd en we hebben echt de intentie om mooie programma's te maken. Ik heb daar onwijs veel zin in", zo laat Janzen aan RTL Boulevard weten.

Gordon

Maandag werd bekend dat RTL een van de grootste gezichten van de zender richting Talpa ziet gaan. Gordon vertrekt na 16 jaar bij de zender. De blondine zat onder andere samen met Gordon in de jury van Holland's Got Talent. Maar Janzen volgt Gordon niet. "Ik ben heel blij dat RTL mij de ruimte geeft om mij als maker te ontwikkelen. Ik denk dat we hele leuke dingen kunnen gaan doen", laat de kersverse moeder weten.
Janzen presenteerde programma's als Time To Dance, &Chantal en Chantal blijft slapen bij RTL. Het is op dit moment niet bekend welke programma's de Tegelse (weer) gaat presenteren bij RTL.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!