Tussen Verstappen en Pink: Kim Kaey timmert hard aan de weg

© Instagram/Kim Kaey
Bijna wekelijks treedt deze jonge dj in Amsterdam op en vorige maand mocht ze als klap op de vuurpijl draaien tijdens de seizoensafsluiter van het Formule 1-seizoen in Abu Dhabi.
De 19-jarige Landgraafse dj Kim Kaey (Kim Krijnen) timmert hard aan de weg. 1Limburg mocht bij Kim thuis langskomen om 2017 door te nemen en alvast even vooruit te kijken naar 2018.

Pink
Vorige maand stond ze in één klap tussen wereldsterren als Carl Cox, Pink, Calvin Harris en Tiësto. "Ik had helaas geen tijd om nog naar het concert van Pink te gaan", vertelt Kim enthousiast vanuit haar ouderlijk huis in Landgraaf.

Max Verstappen

De 19-jarige dj is nog helemaal aan het nagenieten. Ze is heel trots dat ze eind november mocht draaien tijdens de Formule 1-seizoensfinale in Abu Dhabi. Want naast Max Verstappen, zou het zo eens kunnen dat we binnenkort een Limburgse wereldster rijker zijn.

Havo

Met een vader die de eigenaar is van RTV Parkstad, groeit Kim op met muziek. Al op jonge leeftijd staat de Landgraafse achter de draaitafels en treedt ze op in discotheken waar ze eigenlijk zelf nog niet naar binnen mocht. Na het behalen van haar havo-diploma besluit de dj zich dan ook volledig te richten op haar muziek. En met succes. Er komen nieuwe releases aan en er staan grote samenwerkingen op stapel. Met als grote droom: samenwerken met Beyoncé.