Oud-premier Balkenende wenst Max Verstappen succes

© Twitter/Jan-Peter Balkenende
Jan-Peter Balkenende is in Singapore. Hier bracht hij een bezoekje aan de kwalificatie voor de race van zondag. En uiteraard heeft hij Max Verstappen een hart onder de riem gestoken.
Dat blijkt uit zijn berichten op Twitter.

Breedlachend

Zo poseert Balkenende breedlachend naast vader Jos Verstappen en diens vriendin Amanda. "Succes gewenst met Max!", schrijft hij erbij.

Nog meer gelukwensen

Daar bleef het niet bij. De oud-premier is ook op de foto gegaan met teambaas Christian Horner. Ook hem wordt veel geluk gewenst voor de kwalificatie en de race.

Plek 2

De gelukwensen van Balkenende hebben goed uitgepakt voor Verstappen. De 19-jarige coureur was razendsnel tijdens de kwalificatie op het stratencircuit van Marina Bay. Hij start zondag vanaf de tweede plek, achter de Ferrari van Sebastian Vettel.

Toerist

Ook heeft Balkenende tijdens zijn bezoekje aan het Formule 1-circus nog een beetje de toerist uitgehangen. Zo heeft hij bijna vooraan gestaan toen racelegende David Coulthard Verstappens teamgenoot Daniel Ricciardo interviewde. Even later heeft hij zelfs een foto gemaakt waar hij samen met Coulthard opstaat. Een foto van Balkenende en Verstappen samen is er vooralsnog niet.

Live

De Grand Prix van Singapore is zondag vanaf 14:00 uur live te volgen via het liveblog van 1Limburg.