Boer Zoekt Vrouw-boer Frank: 'Flinke kater voor Remco'

De bekende Limburgse 'Boer Zoekt Vrouw-boer' Frank Brinkhaus denkt dat de zondag gediskwalificeerde boer Remco flink zal balen van zijn misstap in het populaire datingprogramma.
"Ik denk dat boer Remco een flinke kater heeft van zijn actie", zegt de geitenhouder uit Heythuysen een dag na de eerste uitzending van het elfde seizoen.

Intensief contact

De 29-jarige Friese boer speelde vals en werd daarom uit het programma gezet. De programmamakers kwamen erachter dat Remco voor de voorstelaflevering al met meerdere dames intensief contact had. Hij verzocht vrouwen om brieven te schrijven.

Helemaal fout

"Hij is de eerste in al die seizoenen van al die boeren, bij wie het al zo vroeg helemaal fout is gegaan", zegt geitenhouder Frank. Zelf nam hij in 2010 deel aan Boer Zoekt Vrouw. De Limburger kreeg maar liefst 1029 brieven. Tussen al die brievenschrijvers zat Anita, met wie hij sinds zijn deelname aan het programma samen is.

Hoog tempo

Over zijn deelname aan het programma, dat sinds jaar en dag gepresenteerd wordt door Yvon Jaspers, zegt hij dat het destijds bijna onmogelijk was om vals te spelen. "Op het moment dat ik de brieven kreeg, ging alles in heel hoog tempo. Acht dagen later maakte ik al kennis met de vrouwen."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!