Paniek bij Chantal Janzen bij ontdekken zwangerschap

© ANP
Even was Chantal Janzen in paniek toen ze ontdekte dat ze zwanger was.
"Het kwam toch iets sneller dan we dachten", vertelt ze in een filmpje op haar eigen site &c. Maar inmiddels is ze dolblij met de zwangerschap. "Het is je kind en daar zet je alles voor opzij."

Huis verlaten
Vrijdag maakte Chantal bekend dat ze in verwachting is. En gelukkig wordt het een jongetje, want anders had haar andere zoontje James (8) per direct het huis verlaten. "Als het een meisje wordt, ga ik bij opa en oma wonen. Voorgoed", zo zei hij tegen moeders. "Logistiek gezien zou dat lastig zijn, want mijn ouders wonen in Limburg en dan moet hij elke dag naar school in Amsterdam."

Zwaar beroerd

De Tegelse voelde zich in de eerste periode van de zwangerschap zwaar beroerd, maar inmiddels gaat het de goede kant op. "Ik heb me een aantal weken verschrikkelijk slecht gevoeld. Sinds twee, drie weken voel ik mij goed."

Druk

De baby wordt in het voorjaar verwacht. Het wordt dan druk in huize Janzen. Samen met manlief Marco heeft ze dus al zoon James, maar haar man heeft uit een eerdere relatie ook al drie kids.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!