Kees & Co: een droom die uitkomt voor Chantal Janzen

© ANP
Chantal Janzen kruipt in de rol van Coosje in de comeback van de comedyserie 'Kees & Co' op RTL 4.
Ze speelt in de serie naast Simone Kleinsma. Dat meldt RTL in een persbericht.

Een droom

"Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken. Ik kan niet wachten om met de terugkeer van deze succesvolle serie weer heel veel families, jong en oud, voor de buis blij te kunnen gaan maken", vertelt Janzen.

Coosje

In haar rol als Coosje vertolkt ze de vriendin van zoon Rudie en is ze dus de schoondochter van Kees, aldus RTL. Ze speelt een vrouw van deze tijd die er tiptop uitziet , maar ook kinderen, relatie en een carrière heeft. Ze denkt het allemaal te kunnen combineren.

Tegenspeelster

Het is voor het eerst dat Chantal Janzen samenwerkt met Simone Kleinsma. "Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zolang! Ik verheug me erop om samen met Chantal, het turbulente leventje van Kees weer in te stappen”, zo vertelt Kleinsma.
De serie is vanaf het voorjaar 2019 weer te zien.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!