Talentvolle Limburgse dj brengt track met Afrojack uit

Jordy Gobbels (vierde van rechts) naast Afrojack. © Chasner
De 20-jarige Jordy Gobbels uit Sittard, in de dj-wereld bekend als Chasner, gaat een nummer uitbrengen met dj-grootheid Afrojack.
Het nummer, dat Own Game heet, wordt volgende week vrijdag uitgebracht.

Tour

De échte liefhebber heeft het nummer al kunnen horen. "Afrojack heeft de plaat namelijk gedraaid op Tomorrowland en tijdens zijn internationale zomertour", zegt Gobbels in gesprek 1Limburg. "Uiteraard heeft hij mijn naam daar ook bij genoemd. Het is onwerkelijk dat zo veel mensen mijn track nu hebben gehoord."

Wall Recordings

Eerder deze maand heeft Gobbels een contract getekend bij Wall Recordings, het label van Afrojack. Gobbels had nooit verwacht dat hij ooit onder contract zou staan bij deze dj-grootheid. "We zijn twee jaar geleden via de mail met elkaar in contact gekomen. In eerste instantie gaf hij me een paar tips, maar nu gaat hij me écht begeleiden als een soort mentor." De Sittardenaar zegt dat er achter de schermen al druk aan nieuwe nummers wordt gewerkt. "Op korte termijn komen meer tracks uit."

Tomorrowland

De Sittardenaar stond vorige maand naast Afrojack op Tomorrowland. De wereldster had zijn pupil uitgenodigd op het podium van het populaire dancefestival in het Belgische Boom.
?Piano
Gobbels begon zijn muzikale carrière toen hij vier jaar oud was. In eerste instantie kreeg hij pianoles. Op zijn twaalfde kam hij voor het eerst in aanraking met elektronische muziek. Hij begon een beetje te experimenteren. En niet geheel onverdienstelijk. Want niet alleen Afrojack ziet het helemaal zitten in de Sittardenaar. Ook supersterren als Martin Garrix, Hardwell, Tiësto en Diplo draaien zijn platen over de hele wereld.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!