Vriendin Rapper Sjors geniet van alle aandacht

Sjors en vriendin Sure op de rode loper bij de XITE Awards. © YouTube / Rapper Sjors
Het nieuws over de relatie van Rapper Sjors wordt gretig opgepakt door media, iets dat vriendin Sue helemaal niet erg vindt.
De Brunssumse teksttovenaar vertelt dat in gesprek met RTV Parkstad, dat het liefdeskoppel op bezoek had.



Eerste gezicht

Voor Sjors was het liefde op het eerste gezicht. "We kwamen elkaar tegen op straat en toen gingen we naar de club en daar leerden we elkaar kennen", vertelt hij in zijn beste Engels. "We gaan nu drie weken met elkaar, maar de tijd gaat snel. Ze geniet ook van alle media-aandacht."
Valencia
De Spaanse schone komt oorspronkelijk uit Valencia, maar woont nu 'op vijf minuten afstand van Sjors'. Volgens Sue was er sprake van een 'fireball' op het moment dat de twee met elkaar in gesprek raakten.

Toekomstplannen
Gevraagd naar hun toekomstplannen, trapte ze echter op de rem. "We zijn pas drie weken onderweg en ik kan niets zeggen over ons lot. Maar mijn intenties zijn goed." Sjors voegde daar nog zijn visie aan toe. "Yeah, it really goes good!"

Sjors en Sue blijken overigens geen openbare kussers; in plaats daarvan gaven de twee elkaar om de zoveel tijd een hand.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!