Dylan Haegens per helikopter naar vijf premières eigen film

© Facebook/Dylan Haegens
Dit weekend gaat de film van de Venrayse YouTube-ster Dylan Haegens op vijf plekken in première. De YouTuber wordt zondag per helikopter naar alle bioscopen gevlogen om de eerste vertoning van zijn bioscoopfilm bij te wonen.
"Bizar toch?", zegt het 25-jarige YouTube-fenomeen tegen het AD.

Tour

De Venraynaar wordt met een helikopter naar Groningen, Enschede, Utrecht en Breda gevlogen. De laatste plek die hij bezoekt, is zijn woonplaats Venray. Ook daar wordt de film tijdens een speciale première getoond.

Leerschool

De immens populaire YouTuber is content met zijn eerste film. "Ik was vooraf wel zenuwachtig. Je staat toch opeens met een crew van bijna vijftig man", zegt hij. "Ik wist de eerste dag ook niet zo goed hoe ik me moest gedragen op de set. Ik heb zo veel bijgeleerd, bijvoorbeeld over lichtgebruik en kleurcorrecties. Het was de beste leerschool ooit."

Acteurs

De 25-jarige Venraynaar heeft onder andere kickbokser Rico Verhoeven en Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa gestrikt voor zijn film. Verder schitteren ook Nick Golterman, Patrick Stoof en Karen Damen in de De film van Dylan Haegens.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!