Eindelijk teken van leven van survival-expert Jo Bonten

© Youtube (Tommie Retera)
Jo Bonten lijkt binnenkort weer terug te keren in de spotlights. In een filmpje op Youtube kondigt hij zijn terugkeer aan.
Drie jaar lang bleef het stil rond Limburgs beroemdste martial arts- en survivalexpert.

Baexem
Al die tijd verschenen er geen nieuwe filmpjes waarin de Baexemse volksheld ons vertelt hoe om te gaan met terroristische aanslagen, of hoe we met gewiekste gevechtstechnieken een aanvaller kunnen afslaan. Tot deze maand ineens een nieuw, veelbelovend filmpje verscheen. Niet op het eigen kanaal van Jo Bonten, maar op dat van een multimedia-ontwerper.

See you soon

In het ruim anderhalve minuut lange filmpje zien we de immer sportief uitgedoste Jo door het bos rennen, behendig twijgjes en bomen ontwijkend. Hij lijkt op de vlucht te zijn. "I think I have lost my persecutors", bevestigt onze fitte held ook aan het eind van het filmpje, terwijl hij zich met zijn felroze haarband verschuilt achter een boompje. "Thanks for watching, and see you soon", besluit Bonten de video met zijn kenmerkend hoge stem.
Bij Coen en Sander op Radio538 bevestigde Bonten zijn terugkeer met een nieuwe reeks filmpjes.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!