Datum jubileumeditie Solar Weekend Festival bekend

© Wesley van Bree
De veertiende editie van het Solar Weekend Festival in Roermond is nog maar net achter de rug, maar de organisatie heeft daags na het festival langs de Maasplassen de datum van de jubileumeditie bekendgemaakt.
Festivalgangers kunnen 1 tot en met 4 augustus in hun agenda noteren voor de vijftiende editie van Solar.

Bijna uitverkocht

De voorbije editie heeft Solar ruim 30.000 bezoekers getrokken. Enkel de zondag was niet uitverkocht. De veertiende editie gaat de boeken in als één van de warmste ooit. De organisatie heeft tijdens het festival water en zonnebrandcrème uitgedeeld. Ook waren er extra schaduwplekken.

Line-up

Festivalgangers konden dit jaar genieten van optredens van onder andere Ronnie Flex, 2ManyDJs, Broederliefde en Kraantje Pappie. Het Engelse producersduo Chase & Status heeft het festival zondag afgesloten.

Jubileum

De organisatie laat verder weten dat er al mooie plannen liggen voor de jubileumeditie. In september gaan de voorbereidingen écht van start.

Foto's

Op de Facebookpagina van 1Limburg zijn twee uitgebreide fotoalbums te bekijken van de vrijdag en de zondag van het Solar Weekend Festival.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!