Meerssense zusjes geven Ellen DeGeneres Nederlandse les

© Ellen (Youtube)
Drie dansende zusjes uit Meerssen hebben de wereldberoemde talkshowhost Ellen Degeneres in haar talkshow Ellen een introductieles Nederlands gegeven.
Na een flitsende dans mochten de twaalfjarige tweeling Norah en Yarah met hun tienjarige zusje Rosa aanschuiven op de bank van Ellen.

Dutch gibberish

De redactie van het programma had de meisjes gespot op social media en hen vervolgens uitgenodigd om naar de show van Degeneres te komen. Met een typische zachte G kreeg de presentatrice en comedienne uitgelegd hoe je 'Hoe gaat het met je' of 'Ben aardig tegen een ander' uitspreekt. Van een leien dakje ging dat niet altijd. De ondertitelaar die de talkshow op Youtube heeft gezet, vertaalde het gebrabbel van Ellen met Dutch Gibberish, Nederlandse wartaal.

Justin Bieber

De Meerssense zusjes Mukanga timmeren al jaren aan de weg als dansers. Norah en Yarah kwamen in 2013 al op de buis in Holland's Got Talent. Een jaar later deden ze mee met televisietalentenjacht Everybody Dance Now van RTL4, en schopten het tot de finale. Twee jaar geleden stonden ze zelfs naast Justin Bieber op het podium in het GelreDome in Arnhem.

Dansende tweeling uit Meerssen op podium met Justin BieberKort voordat de meiden act de présence gaven in Hollywood dansten ze in Berlijn nog op het Cypher Dance Championship.