Tevreden Nienke na The Voice: 'Laat die wijn maar komen'

© ANP
Voor zangeres Nienke Wijnhoven zit het avontuur in the Voice of Holland er sinds vrijdagavond op. Ze sloot na een zinderende finale af met een derde plaats, tot haar eigen tevredenheid.
Zelf was de zangeres uit Horst vooral blij met het feit dat ze haar eigen single Ex's and Oh's mocht laten horen.We zien wel

Toen ze aan The Voice begon, had ze niet durven dromen dat het met een bronzen medaille zou eindigen. "Ik ben begonnen aan dit avontuur met: 'We zien wel hoe ver ik kom.' Ik ben nu gewoon derde, niet normaal. Je weet dat het alle kanten op kan, maar ik ben vooral heel blij dat ik mijn eigen nummer mocht doen", zegt ze. "Drie van de vier finalisten mogen hun finalesingle doen, het is klote als je die niet mag laten horen."

Fantastisch compliment

Wijnhoven heeft naar eigen zeggen nu alles laten horen wat ze wilde laten horen. "En nu ga ik naar huis en dat is prima. Het enige dat ik moest doen, was mijn nummers goed zingen. En ik vind van mezelf dat ik dat goed heb gedaan. Het is natuurlijk een fantastisch compliment om van je coach te horen te krijgen dat ze denkt dat je kunt winnen."

Na de finale was het tijd voor een feestje, vond ook de zangeres. "Laat die wijn maar komen."