Burgemeester Weert gaat undercover in tv-programma

© ANP
De burgemeester van Weert, Jos Heijmans, gaat undercover in zijn eigen gemeente om problemen op te lossen. Hij doet dat voor een programma van SBS6.
Dat meldt de lokale nieuwssite Weertdegekste.

SBS6-show

Volgens Weerdegekste is dit voor het nieuwe programma Undercover Burgemeester van SBS6. In het programma gaan verschillende burgemeesters undercover in hun gemeentes, om tot de kern van langlopende problemen te komen. De burgemeesters van onder meer de gemeentes Gouda, Papendrecht en Apeldoorn doen ook mee.

Judoka-hulpje

Heijmans gaat de problemen in zijn gemeente direct ervaren en bedenkt aan de hand van zijn undercover-ervaring oplossingen. Hij krijgt hierbij hulp van oud-judoka Dennis van der Geest, die meekijkt met de burgemeester en ook zijn kritische geweten zal spelen, zo zegt de lokale nieuwssite.

Welk probleem de burgemeester van Weert aanpakt, is volgens Weertdegekste nog niet bekend gemaakt. Het programma is vanaf dinsdag 9 oktober te zien.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!