Fifty Shades Freed zorgt voor drukste ladies night ooit

© Track '88
De nieuwe film Fifty Shades Freed heeft voor topdrukte gezorgd tijdens de speciale ladies night in Vue in Kerkrade. Bijna 3000 vrouwen genoten woensdagavond van het derde deel van de erotische film.
Volgens de bioscoop zelf was dit de drukste ladies night ooit. Door het hele land werden bijna 117.000 kaarten verkocht.

Uitzonderlijke situatie

Woensdagavond was het extreem druk op de parkeerplaatsen rondom de bioscoop en het Parkstad Limburg Stadion. Naast de drukke ladies night kwam Roda thuis tegen Ajax in actie. Om deze uitzonderlijke situatie in goede banen te leiden was er een speciaal verkeers- en parkeerplan door de voetbalclub en de brandweer gemaakt.

Schaars geklede mannen

De bezoekers van de ladies night werden niet alleen getrakteerd op de nieuwe film van de Fifty Shades-trilogie. Ook liepen er schaars geklede mannen om al in de stemming te komen voor de populaire film. Daarnaast kregen ze ook nog een speciale goodiebag

Derde deel

Fifty Shades Freed is het derde deel in de immens populaire filmreeks gebaseerd op de gelijknamige boeken van E.L. James. De film gaat over de sm-relatie tussen een naïeve studente en een rijke zakenman. Hoofrolspelers zijn Jamie Dornan en Dakota Johnson.