Limburgse partner steunt Humberto Tan bij laatste Late Night

© ANP
Ineke Geenen uit Neer, de vrouw van Humberto Tan, heeft de talkshowhost vrijdagavond een hart onder de riem gestoken bij zijn allerlaatste uitzending van RTL Late Night.
De Limburgse sprak tijdens een emotionele aflevering haar bewondering uit voor haar man. Ze vond het heel knap hoe hij zich staande heeft gehouden, terwijl hij wist dat het einde van zijn programma in zicht kwam.

Lastig

"Dat lijkt me vreselijk lastig, dat je niet meer kunt bouwen, en dan toch doorgaan'', sprak zijn vrouw. Ze zat tijdens de laatste uitzending op de eerste rij. Ze heeft drie kinderen met de tv-persoonlijkheid. Hun kinderen Isa (20), Julia (17) en Benjamin (11) blikten met een persoonlijke boodschap voor hun vader ook terug op vijf jaar RTL Late Night.

Affaire

Vooral dat zijn vrouw er zat én aan het woord kwam was opmerkelijk. Daarmee lijkt het koppel de critici voor eens en voor altijd de mond te willen snoeren. De talkshowhost kwam vorig jaar zomer veelvuldig in het nieuws vanwege zijn vermeende affaire met NOS-nieuwslezer Dionne Stax. Tan werd bekritiseerd omdat hij zich hier nooit over heeft uitgelaten. Ondanks alles hield zijn huwelijk met de Neerse gewoon stand.

Laatste Late Night

?De presentator had het moeilijk tijdens zijn laatste uitzending. Na het eerste reclameblok kreeg hij een brok in zijn keel. "Late Night heeft mij zo veel gegeven, wat ik ook ga doen in de toekomst, dit zal ik altijd bij me dragen", zei hij tenslotte.

Journalistiek

Tan heeft het programma vijf jaar lang gepresenteerd. Hij wordt nu vervangen door Twan Huys uit Sevenum. RTL wil het programma met het gezicht van Nieuwsuur naar een hoger journalistiek niveau tillen. Verder hoopt de zender met Huys meer kijkcijfers te scoren. Huys begint in september bij RTL Late Night.

?Chantal Janzen

Humberto Tan kan zich ook opmaken voor een nieuwe tv-klus. Hij gaat samen met Chantal Janzen Dance, Dance, Dance presenteren. Tot voorkort vormde de Tegelse blondine een presentatieduo met Jandino Asportaat. Laatstgenoemde moet nu wijken voor Tan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!