Oude liefde Bram Moszkowicz te koop

© Autobedrijf Dunnewind
Een auto van voormalig strafpleiter Bram Moszkowicz uit Maastricht staat te koop. Het gaat om een Aston Martin.
Dat schrijft RTV Oost. De sportwagen van Moszkowicz staat bij een autobedrijf in het Overijsselse Ommen. Voor 54.500 euro rijdt de volgende eigenaar in een van de voormalige paradepaardjes van de oud-advocaat.BMW’tje

Moszkowicz moet het nu doen met 'een BMW'tje van tien jaar oud', zo zijn zijn woorden in het tv-programma
. Als autofanaat zal dat als een flinke achteruitgang voelen. De Aston Martin is overigens niet het enige waar hij afscheid van heeft moeten nemen. Ook zijn huizen en zijn inboedel gingen in de verkoop. Maar ondanks dat hij nu op een ander niveau leeft, is hij niet minder gelukkig, geeft Moszkowicz in het programma meerdere malen aan.


Problemen

De problemen begonnen rond 2012 toen Moszkowicz het aan de stok kreeg met de fiscus. Die legde hem een boete en naheffing op vanwege een forse belastingontduiking. Een jaar later kwam daar een volgende klap bovenop toen hij uit zijn ambt werd gezet. Dat weerhield de oud-advocaat er overigens niet van om vorig jaar met een eigen juridische advies praktijk te beginnen.


Moszkowicz heeft samen met zijn vriendin Nienke Hoogervorst in de buurt van Nieuwe Sluis zijn leven opgepakt, weliswaar zonder zijn geliefde Aston Martin DB9.
Overigens heeft Moszkowicz ook pech gekend met zijn dure auto's. In maart 2014 werd een andere Aston Martin geramd door een verdachte die op de vlucht was voor de politie.